ציוד נלווה למעשנת

נוצר בתאריך: אוקטובר 26, 2021

ציוד נלווה למעשנת

עשייה של "על האש" נמצאת בתרבות הישראלית כבר הרבה מאוד שנים. אנחנו אוהבים להיפגש עם חברים ומשפחה ולחגוג אירועים שונים באמצעות צלייה של בשר על המנגל. סוג בילוי זה, המועדף על רבים וטובים, הפך להיות טקס בו כולם נהנים לאורכו של כל התהליך.

בשנים האחרונות החלה היכרותנו עם המעשנת שגם היא מביאה איתה חווית בישול שלמה שתוצאותיה הם בשר מעושן, רך וטעים להפליא. גם במעשנת (שנחשבת למעין מנגל סגור) עושים שימוש בגחלים. היא מבשלת את הבשר בטמפרטורה נמוכה לאורך
שעות רבות ומאחר והיא סגורה היא. מקבלת ארומה מיוחדת מתוספות שונות כמו לדוגמ משבבי העץ' השונים שמוסיפים אליה. על מנת שהתהליך כולו יצליח חשוב לשמור על. האיזון שבתוכה בין החום והעשן. נתחי הבשר הנכונים לעשייה במעשנה הם נתחים
גדולים שאין עליהם הרבה שומן מאחר והוא אינו נצרב בתהליך העישון והופך להיות לא לעיס מה שפוגם כמובן בתוצרים המופלאים.

על מנת להשלים את חווית עישון הבשר באמצעות המעשנת ניתן להיעזר בדברים הבאים:

  • נייר קצבים מקצועי – זהו נייר שבאמצעותו אנחנו עוטפים את נתחי הבשר והוא שומר על הלחות של הבשר בזמן שנמצא במעשנת. הוא אינו מאפשר לנוזלים של נתח הבשר לצאת החוצה וכך שומר
    על עסיסיות הנתח ועוזר לו להיות רך ונימוח אף יותר.
  • קופסת עישון – מאפשרת להניח בתוכה את שבבי העץ שבחרנו לשלב עם הבשר והם אלו המעניקים לבשר המעושן את הטעם והארומה המיוחדים.
    פחם ארגנטינאי — זהו פחם מיוחד המיוצר מעץ קבראצ'ו לבן. פחם זה מיועד לשימוש במעשנת מאחר ויש לו ריח נעים וארומטי של הגריל הארגנטינאי המעשיר את הטעמים.
  • תערובות תבלינים בטעמים נפלאים כמו: תערובת תבלינים תפוח בדבש, תערובת תבלינים ססקצ'ואן מושחר המשלב שום, מלח ופלפל ומתאים כמעט לכל נתח בשר, תערובת תבלינים המתאימה
    לירקות ובשר ומשלבת בתוכה צ'ילי, שום, בצל, פלפל שחור ופפריקה ועוד.
  • טפרים לפירוק בשר – מאפשרים להחזיק את הבשר ולפרק אותו בקלות וללא שימוש בידיים. קלים לניקוי.
  • רשת לצליית בשר – מאפשרת לעטוף את הבשר בצורה קלה לשימוש, מאפשרת בישול אחיד של נתח הבשר, שומרת על עסיסיות הבשר ועל הטעם כאשר מתבשל ומעניקה מראה מעורר תיאבון לנתח הבשר.
  • בוצ'ר הגשה בגדלים שונים ובצורות שונות – עגול, מלבני, עם ידית, עליו נוכל להגיש את הבשר המוכן, בצורה יפה ומכובדת כדי שהחוויה הכוללת של הסועד תהיה מושלמת.
  • סבון נוזלי מחומרים טבעיים לניקוי מעשנת הבשר – כידוע בסיום כל בישול חייבים לנקות את המכשיר כך שלא יישארו בתוכו שאריות מזון אשר עלולות להרקיב ולמשוך חיידקים. בנוסף, מאחר ואנחנו מבשלים בתוכו אוכל, חשוב שהניקיון לא יעשה עם חומרים כימיקליים חזקים העלולים לסכן אותנו ולכן מומלץ להשתמש בסבון נוזלי העשוי מחומרים טבעיים.
  • כיסוי למעשנת – שיעטוף אותה היטב מבחוץ וישמור עליה מפני חדירת אבק ולכלוך ופגעי מזג האוויר.


© כל הזכויות שמורות לנוני גרילים בע"מ
האתר נבנה ומתוחזק ע"י UNICHAN - Digital Solutions

קנייה מאובטחת!
מקבלים את כל סוגי כרטיסי האשראי
0
    עגלת הקניות שלי
    עגלה ריקהחזור לקנות
    דילוג לתוכן